"Povlen reli 2021"

Ovog vikenda 9. i 10.oktobra na planinama Povlena i Dvčibara održava se tradicionalni "Povlen reli".

Prvi Povlen reli održan je 1993. godine u čast 600 godina postojanja grada Valjeva. Kako je veliki broj zaljubljenika u prirodu odmah prepoznao manifestaciju kao važno sportsko-turističko dešavanje, tako se ova trka i danas održava na valjevskim planinama svake jeseni. Već 29. godina ova sportsko-turistička manifestacija okuplja entuzijaste iz celog regiona i pruža nezaboravno iskustvo vozačima i dobro opremljenim vozilima, ali i onima koji su raspoloženi za lakše staze u kojima se može uživati u nestvarnim predelima Maljena, Povlena, Suvobora, Jablanika i Medvednika u ranu jesen.

 

Saopštenje

Znamo da su svi vozači i posade spremni, ipak i ovde ostavljamo mali podsetnik:
🔹Okupljanje i preuzimanje startnih paketa je u subotu, 09.10. u 08:30 u 'Istraživačkoj kući' (Birčaninova 128/b, Valjevo).
🔹Start za SUV/Turizam kategoriju je u 09:30 iz kruga bivše pekare 'Vapek' (Birčaninova 128).
🔹Start za 4x4 kategoriju je u 09:45 sa iste lokacije. Prvi dan je takmičarskog karaktera za pomenutu kategoriju.
🔹Molimo sve vozače da se kreću isključivo po unapred zadatim trasama, zabranjeno je kretanje izvan istih.
🔹S obzirom da je misija Povlen relija druženje i promocija prirodnih lepota našeg kraja, tako ćemo se i ponašati! 🙂 Ponesite svoje smeće sa sobom do cilja, gde ga možete odložiti.
🔹Vozači i posade, poštujte satnice i dođite pripremljeni.
🔹Cilj za obe kategorije je na Divčibarama, u restoranu Divčibar, u 17 časova, nakon čega nas očekuje zajednički ručak u 18h i druženje uz svirku benda Predgrupa u 20h.
🔹Drugog dana, u nedelju 10.10. svi učesnici voze karavansku vožnju, koja kreće u 10h od restorana Divčibar do Poljoprivredno-turističkog gazdinstva 'Petrović' u selu Paštrić, Mionica. Na istom mestu nas očekuje zajednički ručak i dodela nagrada.
Povedite svoju ekipu, ponesite toplu odeću i dobro raspoloženje! 💪😁
Vidimo se!

 

Pogledajte više o "Povlen reliju"